מסעדת אלעותמאני , זה התחיל בשנת 1970 , כשהסבתא והסבא עות'מאן פתחו את המסעדה בלב היישוב טמרה , מתוך אהבה לאוכל פשוט וטוב , בדיוק כפי שמכינים במטבח בבית . הם היו הראשונים שהביאו לשולחן הסועדים את העוף על גחלים, אחרי שעבר תיבול מיוחד והוגש על חתיכת עץ מיוחדת לצד הטחינה עם הטעם הבלתי נשכח , כל כך פשוט ,כל כך מיוחד.
סלט טחינה - חומוס -טורקי - כרוב אדום - כרוב לבן וגזר - מסבחה - חומוס חריף - חומוס אקסטרא - סחוג' - שום - חציל יווני - חציל במיוניז - תירס במיוניז